Varför blöder du?


VAD BEHÖVER DU?

VARFÖR BLÖDER DU?

VEM BEHÖVER DU?

OM JAG FÅR EN HIMMEL VILL DU DELA DEN MED MIG?


Varsågod och skjut. Ni gör mig en stor tjänst.

En sak måste man i alla fall tillskriva henne... för ett 37 kilos benrangel har hon otroligt stort ego.
Mirana och jag:
 

Jag vet inte hur många som sagt till mig att om de hade pengar så skulle de köpa en resa till något varmt ställe åt mig, en plats i solen där jag ”kan läka”.

Om jag fått tio kronor för alla gånger någon sagt så, så skulle jag nog kunna företa mig en sista-minuten-resa till varmare breddgrader... men frågan när hur mycket, för att inte säga OM, det skulle hjälpt. Jag tror att jag är ohjälpligt fast i den här skiten.

I händelse av att jag skulle dö inom den närmaste framtiden så vill jag att ni ska veta att jag sysslade med eländet för att överleva. Jag klagar inte på vården för jag tror att detta levnadssätt är det enda möjliga för ett freakie som jag.

 

Meyou brukar fråga spännande saker, som tex om jag bara fick lyssna på en låt till i resten av mitt liv … vilken låt skulle jag välja?

Om jaf svarar att det är ett för otänkbart scenario så kan hon använda all sin charm (charm kan vara ett mycket farligt vapen...) så man förstår att frågan skulle ske under pistolhot. I senaste mailet ville hon veta vilken BJÖRN jag liknar mest...?

Mitt svar är att om någon siktade en pistol mot mitt huvud och avkrävde ett svar skulle jag lättad le och säga som i Paul Austers ILLUSIONERS BOK, att Varsågod och skjut. Ni gör mig en stor tjänst.

 

Min mobil är borta.. OLA OCH MARIA; JAG ÄLSKAR ER.


RSS 2.0